Portfolio Webdesign en promotiemiddelen

Bekijk enkele opgeleverde projecten van onze klanten

BDP International

Bekijk BDPBDP International bied veel mogelijkheden op het gebied van werk- en promotiekleding en bedrukkingen. Daarom dient de website de verschillende werkzaamheden overzichtelijk weer te geven zodat de bezoeker snel zijn weg kan vinden. Achter de website zit een CMS-systeem voor eigen beheer. Zo kan het bedrijf zelf tekst en foto’s aanpassen/toevoegen.


Ontwerp & realisatie website Content Management System (CMS)

TV De Hellekens

Bekijk de HellekensEen zeer uitgebreide maar overzichtelijke website. De website is hét informatiemedium van de tennisvereniging uit Hapert. Leden hebben inzicht in de activiteiten en kunnen zich hiervoor inschrijven via de website. Ook voor 'buitenstaanders' is alle informatie simpel en snel te vinden. Deze website is tevens voorzien van een CMS-systeem zodat iedere commissie hun eigen pagina's bij kunnen houden.


Ontwerp & realisatie website Content Management System (CMS)

 

Allround Paint Protection

Bekijk APPDeze aanbieder van een exclusieve lakbescherming voor o.a. auto's heeft een 'stoere' uitstraling en dit moest ook in de website naar voren komen. Deze website beschikt ook over een CMS-systeem, de klant kan gemakkelijk pagina's aanmaken en deze op elk moment aanpassen.


Ontwerp, hosting & realisatie website Content Management System (CMS)

 

Len Interieurontwerp

Bekijk Len InterieurontwerpEen website is een belangrijk ‘visitekaartje’. Daarom hebben we bij deze webpagina de persoonlijke smaak van de onderneemster en de mogelijkheden van de onderneming naar voren laten komen. De foto’s zorgen voor de juiste sfeer en de bezoekers kunnen een indruk krijgen van de verschillende stijlen.


Ontwerp & realisatie website Content Management System (CMS)

 

Special Coatings B.V

Bekijk Special CoatingsÉén blik op de website zorgt al voor een indruk van de werkzaamheden van het bedrijf. De afbeeldingen die gebruikt worden zijn de voornaamste kenmerken van de organisatie en deze vormen ook de leidraad door de website. Elke pagina bestaat uit een heldere structuur en de informatie is eenvoudig te vinden.


Ontwerp & realisatie website

 

Kuijken Bodycare

Bekijk Kuijken BodycareEen overzichtelijke maar frisse website die een vrolijke eerste indruk wekt. Een duidelijke structuur zorgt ervoor dat de bezoekers de gewenste informatie gemakkelijk en snel kunnen vinden. De gebruikte foto’s scheppen een helder beeld van de mogelijkheden van het bedrijf, gevestigd in Bergeijk.


Ontwerp & realisatie website  Hosting

 

Adviesburo De Bie & Van Rooij B.V

Bekijk deze websiteVoor dit bedrijf in de brandbeveiliging branche hebben we een nieuwe website ontworpen in de huidige huisstijl van de organisatie. We hebben het zakelijk gehouden, maar het heeft toch een frisse uitstraling door de kleuren en afbeeldingen die in de website verwerkt zijn.

 

Ontwerp & realisatie website

 

Almo BVBA

Bekijk deze website

Voor dit bedrijf hebben we eerst een zogenaamde ‘profielschets’ gemaakt waar de kernwaarden van de organisatie naar voren komen. Dit hebben we uiteraard meegenomen in de lay-out van de website. De zachte en warme kleuren van het hout komen naar voren om de bezoekers een juiste eerste indruk van het bedrijf mee te geven.

Ontwerp & realisatie website

 


Tagcloud

Waarom ProMojo

U wordt dagelijks blootgesteld aan enorm veel communicatieprikkels. Slechts een paar van deze prikkels blijven u bij. Deze prikkels creëren wij! Promojo uit Hapert (Bladel) is een jong en dynamisch team, gespecialiseerd in het promoten van startende ondernemingen en MKB-bedrijven. Wij kunnen het totaalplaatje aanbieden voor een optimale promotie. Van een website tot een folder, van een spandoek tot een nieuwsbrief. Er gingen u al tientallen bedrijven voor in regio Eindhoven, klik hier voor ons portfolio.