Portfolio pagina 2

Bekijk enkele opgeleverde projecten van onze klanten

Top Shop

Bekijk deze websiteEen sportieve look en eigentijds design, dat zijn de kenmerken van deze lay-out. In één oogopslag is alle informatie zichtbaar en de bezoeker krijgt meteen een gerichte indruk van de mogelijkheden van de desbetreffende zaak. De huisstijl van het bedrijf is meegenomen in het uiteindelijke ontwerp van de website.

Ontwerp & realisatie website  Hosting

 

Fitness Hapert, Bergeijk en Oirschot

Bekijk deze website Dit regionaal fitnesscentrum had al een website online staan, maar vond het tijd voor een ander, bijdetijds design. Wij hebben een modern, en overzichtelijk ontwerp gemaakt met de huisstijl van dit bedrijf in ons achterhoofd. Op de site is een Content Management System geïnstalleerd zodat de beheerders de site eenvoudig online kunnen bijwerken en/of wijzigen.

Ontwerp & realisatie website Content Management System

 


Tagcloud

Waarom ProMojo

U wordt dagelijks blootgesteld aan enorm veel communicatieprikkels. Slechts een paar van deze prikkels blijven u bij. Deze prikkels creëren wij! Promojo uit Hapert (Bladel) is een jong en dynamisch team, gespecialiseerd in het promoten van startende ondernemingen en MKB-bedrijven. Wij kunnen het totaalplaatje aanbieden voor een optimale promotie. Van een website tot een folder, van een spandoek tot een nieuwsbrief. Er gingen u al tientallen bedrijven voor in regio Eindhoven, klik hier voor ons portfolio.