Webdesign en promotiemiddelen

Veelzijdig en doelgericht

Webdesign

ProMojo bouwt voor u graag een website op maat. Of het nu gaat om een formele uitstraling, frisse look of simpel design… niets gaat ons te ver! Wij zorgen er voor dat de website bij uw organisatie past, en dat de doelgroep een positieve indruk krijgt.

Promojo kan na het ontwerp van de webpagina nog veel meer voor u betekenen. Wij helpen u graag met de invulling van de website. Eventueel zorgen wij voor teksten en het beeldmateriaal om met uw website de gewenste doelgroep op de juiste manier aan te spreken. Tevens verzorgen wij zoekmachine-optimalisatie en andere internetmarketing om meer bezoekers te creëren.

In het portfolio kunt u al een aantal voorbeelden bekijken van websites die door ons bureau ontworpen zijn.

Onze websites, en ook bestaande webpagina's kunnen door ons aangepast worden of voorzien worden van een CMS (Content Management System) waarmee u zelf uw eigen website online kunt beheren.

Drukwerk en promotiemiddelen

Om een product of dienst onder de aandacht van (potentiële) klanten te brengen is alleen een website vaak niet genoeg. Om altijd en overal goed voor de dag te komen verzorgen wij daarom ook uw drukwerk. Hierbij kunt u denken aan folders, brochures, flyers en visitekaartjes in alle soorten en maten, afgestemd op uw huisstijl. Naast het ontwerp van deze items kunnen wij u ook helpen met de inhoud. Ons bureau met een achtergrond op het gebied van marketing en copywriting helpt u het doel van het promotiemateriaal te bereiken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte op maat.

Klik hier voor onze PROMO-DEALS, verrassend voordelig!

E-marketing

Aansluitend op het vervaardigen van uw website bieden wij diensten aan omtrent e-marketing. Deze term is een verzamelnaam voor verschillende mogelijkheden die wij u aanbieden.

- Zoekmachine optimalisatie
- Digitale mailings
- Affiliate marketing
- Google AdWords
- Analytics

Neem contact met ons op voor mogelijkheden binnen uw organisatie.

Webhosting & domeinregistratie

Zonder webruimte en domeinnaam is het uiteraard niet mogelijk om een website online te zetten. Wij controleren en registreren uw domeinnaam gemakkelijk en snel. Tevens kiezen wij het webhosting pakket uit wat het beste voor u van toepassing is, zo betaalt u geen euro te veel en heeft u er geen omkijken naar.

Copywriting

Voor uw website en andere promotie- en communicatiemiddelen zijn teksten erg belangrijk. Tekst moet op een bepaalde manier geformuleerd worden zodat het uw doelgroep aanspreekt en overtuigd. Onze copywriter komt graag eens bij u op bezoek zodat hij de juiste indruk heeft om commerciële teksten te schrijven die uw doel bereiken.

Ook advertorials, persberichten en andere zakelijke teksten kunnen door Promojo verzorgd worden.

Fotografie

Als u geen geschikte foto's van uw producten of diensten kunnen heeft kunnen wij hier voor zorgen. Wij maken foto's met hoge resulutie die uiterst geschikt zijn voor op het web of verwerkt kunnen worden in uw presentatiemateriaal. Ook impressiebeelden van uw bedrijf vallen onder onze diensten.


Webdesign
Een professioneel en creatief ontwerp voor uw website
Drukwerk en promotiemiddelen
Breng uw product of dienst onder de aandacht
E-marketing
Bereik uw doelgroep simpel en snel
Webhosting en domeinregistratie
Uw domeinnaam en webruimte op het internet
Copywriting
Klanten werven met wervende teksten
Fotografie
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Tagcloud

Waarom ProMojo

U wordt dagelijks blootgesteld aan enorm veel communicatieprikkels. Slechts een paar van deze prikkels blijven u bij. Deze prikkels creëren wij! Promojo uit Hapert (Bladel) is een jong en dynamisch team, gespecialiseerd in het promoten van startende ondernemingen en MKB-bedrijven. Wij kunnen het totaalplaatje aanbieden voor een optimale promotie. Van een website tot een folder, van een spandoek tot een nieuwsbrief. Er gingen u al tientallen bedrijven voor in regio Eindhoven, klik hier voor ons portfolio.