Werkwijze webdesign & promotiemiddelen

Van concept tot eindproduct

Kennismaking

Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek met u te voeren. In deze conversatie kunt u uw wensen en behoeften kenbaar maken. Wij zullen dan enkele ideeën en mogelijkheden voorstellen.

Plan van aanpak

Als de ‘klik’ er is, en we besluiten met elkaar in zee te gaan, zal ProMojo een voorstel op papier zetten. Hier staat o.a. een plan van aanpak in beschreven, en een concept met ideeën wordt uitgelicht. Er worden ook al visuals gemaakt, om een eerste indruk te geven van het ontwerp. Deze presenteren wij aan u voordat we verder gaan met ontwikkelen.

Na het bespreken van dit voorstel gaan wij daadwerkelijk aan de slag. We ontwerpen het overeengekomen middel tot onze tevredenheid, en presenteren dit aan u.

Uitvoeren

Uw op -en aanmerkingen worden meegenomen in het eindproces, en de laatste puntjes zullen op de i worden gezet.
In het geval van een website is de webpagina na eventuele aanpassingen gereed om op het wereldwijde web geplaatst te worden. Wij vragen webhosting en een domeinnaam voor u aan,  en de website is binnen een mum van tijd voor iedereen online te bezichtigen.
Gaat het om middelen die gedrukt moeten worden, dan leveren wij het bestand aan bij de drukker, en zorgen wij ervoor dat het product er piekfijn uit komt te zien.

Wijzigingen

Als er wijzigingen op de webpagina doorgevoerd moeten worden, dan doen wij dit natuurlijk graag voor u. Binnen 2 werkdagen is de website naar uw wens aangepast.
Als u een website door ons heeft laten maken, dan kunt u er ook voor kiezen om deze zelf te onderhouden.  Zonder technische kennis kunt u uw webpagina’s eenvoudig en snel online aanpassen door middel van een Content Management System (CMS).

Webdesign
Een professioneel en creatief ontwerp voor uw website
Drukwerk en promotiemiddelen
Breng uw product of dienst onder de aandacht
E-marketing
Bereik uw doelgroep simpel en snel
Webhosting en domeinregistratie
Uw domeinnaam en webruimte op het internet
Copywriting
Klanten werven met wervende teksten
Fotografie
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Tagcloud

Waarom ProMojo

U wordt dagelijks blootgesteld aan enorm veel communicatieprikkels. Slechts een paar van deze prikkels blijven u bij. Deze prikkels creëren wij! Promojo uit Hapert (Bladel) is een jong en dynamisch team, gespecialiseerd in het promoten van startende ondernemingen en MKB-bedrijven. Wij kunnen het totaalplaatje aanbieden voor een optimale promotie. Van een website tot een folder, van een spandoek tot een nieuwsbrief. Er gingen u al tientallen bedrijven voor in regio Eindhoven, klik hier voor ons portfolio.